Мобилните телефони
се главна причина
за невнимание

Искушението да се држи мобилниот телефон и да се гледа и користи додека се вози е реално.

Ако сте се обиделе да ја намалите употребата и не сте успеале… не сте единствени. Знаеме дека лошите навики тешкo се оставаат и затоа ја креиравме оваа алатка.

Нашиот пристап базиран врз истражување е дизајниран за да ви помогне да го научите вашиот мозок како засекогаш да ја прекине навиката.

Да почнеме со разбирање на ризиците
Во соработка со