Telefonat celularë janë një
shpërqendrim i madh

“Tundimi për të mbajtur, prekur, parë dhe përdorur telefonat tanë gjatë vozitjes është real.

Nëse jeni përpjekur të reduktoni përdorimin tuaj dhe nuk ka funksionuar … nuk jeni vetëm. Ne e dimë se zakonet e këqija janë të vështira për t’u thyer, dhe kjo është arsyeja pse ne krijuam këtë burim.

Qasja jonë e bazuar në kërkime është krijuar për t’ju ndihmuar të stërvitni trurin tuaj për të hequr qafe zakonin për mirë.”
Le te fillojme duke I kuptuar rreziqet
Ne partneritet me