Ndertuesi I planit

1/1

Ndertuesi
I planit

Zgjedhni momentet tuaja

Behuni shofer me I sigurte duke identifikuar se kur ka gjasa qe ju te shperqendroheni nga telefoni juaj. Ne do te bejme nje plan per tju ndihmuar te hjekni dore nga keto zakone duke perdorur metoda nga shkenca e sjelljes.

Ndertuesi I planit

1/1

Ndertuesi I planit

1/1

Zgjedhni momentet tuaja

Ne do të fillojmë metodën tonë të provuar duke kuptuar momentet kur ndiheni të tunduar të përdorni telefonin tuaj gjatë vozitjes.

1
Unë jam i tunduar të kontrolloj rrjetet e mia sociale ne semafora
Sarah, 22

Pastaj ne do të bëjmë një strategji për atë që duhet të bëni në vend të kësaj

Do të kujtoj të përqendrohem në mbajtjen e duarve në timon dhe sytë në rrugë

Ndertuesi I planit

1/1

Kur tundoheni më shumë të përdorni celularin në makinë?

Zgjedhni top 3 momentet

Ndertuesi I planit

1/1

Shto ndonjë detaj se ku ose kur ndodh kjo

Ndertuesi I planit

1/1

Ndertuesi I planit

1/1

Ndertuesi I planit

1/1

Titulli i artikullit

Çfarë do të mendoni apo çfarë veprimi do të ndërmerrni në vend që të përdorni telefonin tuaj?

Ndertuesi I planit

1/1

Ndertuesi I planit

1/1

Une, zotohem te beje rruget tona me te sigurta duke:

Ndertuesi I planit

1/1

Ku është vendi më i mirë për t'ju ndihmuar për t'ju informuar rreth planit tuaj?

Ju lutem shkruani imelle adresen

Le të mos shkaktojmë më shpërqendrime, zgjidhni një kohë në të cilën keni më pak gjasa të vozitni.
Ne do të dërgojmë mesazhe herë pas here për të parë se si po ecni dhe do t'ju kërkojmë t'i përmbaheni planit tuaj.

Ndertuesi I planit

1/1

urime! Ju keni bërë një hap të madh për t'u bërë një shofer më i mirë. Qëndrimi i përqendruar dhe vozitja në moment.

1. Ndarja e planit tuaj mund të ndihmojë në rritjen e mundësive tuaja për sukses.

Kam bërë një plan për të reduktuar përdorimin e telefonit gjatë ngasjes. Ju lutem mund të më ndiqni për të parë se si po shkoj? {{url}}

Ose plotësoni adresën e tyre të emailit dhe ne do t'i dërgojmë një mesazh

2. A njihni dikë që duhet të heqë telefonin?

Kam bërë një plan për të reduktuar përdorimin e telefonit gjatë ngasjes. Unë mendoj se kjo qasje mund t'ju ndihmojë të ulni telefonin. {{url}}

Ose plotësoni adresën e tyre të emailit dhe ne do t'i dërgojmë një mesazh